Konuklarım

29 Kasım 2012 Perşembe

Sergimin Ardından ...

          Merhaba  sevgili dostlarım,

   Benim bu haftam dolu dolu geçti . Epeydir hem sizleri , hem bloğumu ihmal ettim.  Ama kucak dolusu güzelliklerle geri döndüm.

   Uzun zamandır istediğim ilk kişisel sergimi açtım. Bazılarınız biliyor, Kocamustafapaşa da bir butikte yöneticilik yapıyorum. Arta kalan zamanda ise rölyeflerimle ilgilenmeye çalışıyorum. İlk Trt Okul olmak üzere Hilal Tv, Kanaltürk, Trt 1 derken tv çekimlerim de olunca artık sergimin zamanı geldi de geçiyor dedim. Aslında bu fikri ilk aklıma yerleştirenlerden biri de  sevgili   Özden Ceyhan  'dır. ( http://ozdenceyhan.blogspot.com )
  
   İlk rölyefe başladığımda birkaç güzel tablo yapmayı hayal etmiştim. Allah nasip etti onlarca eserim oldu.Daha önce, kursa gittiğim dönemde 11. , 12. , 13.  ve 14. geleneksel Feshane sergilerine katıldım. Hatta yaptığım ilk cami, Tophane Kılıçalipaşa Camisi, 2010 Avrupa Kültür Başketi İstanbul konulu yarışmada sergilenmeye değer eser bulundu.Taksim Metro sergi salonunda yine bizim hocamızın ve değerli kursiyerlerinin yapmış olduğu eserlerle açtığı sergide de bulundum. Ama bu seferki tamamen bana ait olması dolayısı ile bir başkaydı.

   Sergimi izlemeye gelen, telefon eden, mail atan başta canım ailem , değerli hocam, arkadaşlarım, dostlarım ve blogerlerim beni yalnız bırakmadınız, heyecanımı paylaştınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum .


  Sevgilerimle Funda...

12 yorum:

  1. Evet Funda hanım bu kişisel serginiz sanırım sizin için güzel bir tecrübe oldu. Ziyaretcilerden duyduğunuz iltifatlar, beğeniler ve taktirler sizin için büyük moral ve destek olduğu için bu sergilerin devamı inşallah gelir .
    Sizi tekrar canı gönülden tebrik ediyorum,:))
    Hamur işciliği için verdiğiniz bilgiler ve uygulamalar içinde ayrıca teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Asıl beni sergimde yalnız bırakmadığınız ,değerli tecrübelerinizi paylaştığınız ve yaptığınız minyatürlerdeki püf noktaları anlattığınız için teşekkür ederim.
      İlk sergim olumlu geçti. İnşallah devamı da gelir diyorum :))

      Sil
  2. Sergi açmanız ne güzel . Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim .Uzun zamandır istiyordum. Bu sene kısmet oldu. Çok güzel paylaşımlarım oldu.Darısı isteyen herkesin başına :))

      Sil
  3. Allaaaahh şahane..ben bu blogdan artık hayatta çıkmam :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar hoşgeldin Figen ablamm :)) blogumu ziyaretiniz beni çok mutlu eder. Sevgilerimle :))

      Sil
  4. Ben İzmir ' den mimar zeynep Çalışmalarınızı çok büyük bir heyecanla takip ediyorum...ben de sizin ışığınızda aydınlanarak ilermek amacıyla kolları sıvadım...ayrıca dün sizinle yaptığım telefon görüşmesi de beni daha çok şevklendirdi ...çok çok ilgili ve son derece alçak gönüllü davranmanız beni çok sevindirdi...bir an evvel çalışmamı size yorumlatabilmek için sabırsızlanıyorum...daha yolun en başındayım..sevgiyle kalın:)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Zeynep hanım, ben sadece neler yapabileceğinizi göstermek için size bir ayna tuttum. İçinizdeki ışığı söndürmelerine müsade etmeyin.Size,rölyefin sanat eseri olmadığını söyleyenlere bir çift sözüm olacak. Eğer öyle ise neden 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul konulu yarışmada benim yaptığım tabloya sergilenmeye değer ESER belgesi verdiler :))) Siz bunlarla canınızı sıkmayın. Rölyeflerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah serginizi gezmek bana da nasip olur :)) Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  6. Ah canım sergini de kaçırmışım nerde oldu satılan eserler varmı ? Çok sevindim ilk sergin için hayırlısı olsun arkadaşım..))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen'im Torium avm de oldu. Sadece tanıtım amaçlı yaptım. Ama hem avm yönetiminin hemde halkın ilgisi çok güzeldi :))

      Sil
  7. Allaaaaah, burası şahane bir blog.iyi ki gelmişim ya :)))
    merhaba kuzucuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa tekrar hoşgeldin Figen abla. Teşekkür ederim.Sana ne ikram edebilirim , kış manzaralı bi tablo, yalı yada eski sokak satıcıları, yok olmadı galatada bir kahveye ne dersin :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...