Konuklarım

7 Eylül 2012 Cuma

Trt 1 İyi Fikir

Merhaba dostlarım
Bu aralar nedense üzerimde bir üşengeçlik var. Sevgili Neval hanım , Gökhan bey ve ekibinin çekimlerini bir türlü yayınlayamadım. Sanırım o üşengeçliği üzerimden yavaş yavaş attım. Size resimlerimden yayınlayacağım.

Size minik bir süprizim var. Süprizim 6 yaşında ki ağabeyimin kızı Zeynep maşallah, Subhanallah, berekallah. Benim cimcimem rölyefe çok meraklı. Ne zaman beni birşeyler yaparken görse'' halaa bende yapa bilirmiyim '' diyordu. Sonunda onunla bir buzdolabı süsü yaptık. O minicik parmakları ile kesti, yapıştırdı, boyadı, süsledi. Ben sadece onun camlarını yaptım bir de silikonları ben kullandım. Bakalım beğenecek misiniz ?

9 yorum:

  1. funda hanım yayınlandı mı çekimler?

    YanıtlaSil
  2. Hayır sevgili Mavii henüz yayınlanmadı. Ben de haber bekliyorum . Yayınlanacağı zaman Trt den haber verecekler. Ben de size buradan duyuracağım.

    YanıtlaSil
  3. Hola: Que bonito que quedó! Trasmite una tranquilidad, me gustaría tener una cas en un lugar como el que pintaste. Muy bello. Saludos =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muchas gracias. Me alegro de que te guste. Saludos, ama ...

      Sil
  4. Yeğenine maşallah .Halası gibi yetenekli olacak demekki.Buzdolanı süsünün boyutlarını yazarmısın bana lütfen sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah benden daha yetenekli olur canım. Sana mail atıyorum . Sevgiler :)

      Sil
  5. Merhaba funda hanim. Su anda trt 1ekranlarinda sizi ve yaptiklarinizi izliyorum. Gercekten el emegi goz nuru isler. takdir ediyorum,basarilarinizin devamini diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. maşaallah rabbim nazardan saklasın şimdiden böyleyse ,ileride ne olur allah bilir sevgiler

    YanıtlaSil
  7. maşaallah rabbim nazardan saklasın ,şimdi böyleyse ilerisini düşünemiyorum sevgilerrrrr

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...