Konuklarım

18 Eylül 2012 Salı

Trt 1 İyi Fikir Proğramı Canlı Yayın'da Ahşap Rölyef

    Güzel dostlarım biliyorsunuz 13 09 2012 tarihinde Trt 1 İyi Fikir proğramından beni canlı yayına davet etmişlerdi. Bende iş çantamı tablolarımı toplayıp çekime gittim. Ay çekim anına kadar heyecanlanmayan ben, ne oldu ise yayın başlayınca bir heyecanlandım , bir heyecanlandım sormayın.Sanki bu ilk tv programım.
    Giderken itifar edeyim daha önce çekimini dükkanda yaptığımız proğramı iptal edecekler diye de çok üzülmüştüm. Neden mi ? Eee hala yüreği.  Bilenler biliyor Allah hepsini içindede bizim yavrularımızı nazardan korusun 6.5 yaşında Zeynep adında ağabeyimin bir kızı var. Ben her rölyef yaptıkça ''halaa bana da öğretsene  ''diyordu. Daha önceleri çabuk sıkılır, yaşına çok uygun değil diye düşünürken bu sefer onunla bir buzdolabı süsü yaptık. Hatta Hilal tv Emek Ağacı programının çekiminde de bahsetmiştim. Aklıma Zeynocanımı da iş yerimde yapılacak çekime götürme fikri geldi. Sunucumuz sevgili Neval hanım ve yönetmenimiz Gökhan bey de olumlu bakınca çekimlerde Zeynep de oldu. Buzdolabı süsünü yaparken birazcık o da göründü. Herşey buraya kadar çok güzel de paket proğram olduğunu O minik kıza anlatmak kolay olmadı.
  Beni Trt 1 İyi fikirden aradıklarında daha önce çekilen proğram iptal edildi sandım. Hatta yayından önce sevgili editörümüze '' eğer daha önceki proğram iptal edildi ise ben her sabah ''halacım biz televizyonda ne zaman görüneceğiz diye soran , heycanla çarpan o minicik kalbe ne cevap vereyim  ''  dediğimde çok üzüldüler. ''Olur mu , iptal edermiyiz !  O çekim çok güzel oldu. İkisini aynı anda gösterirsek diğer proğrama yazık olur. Ama Zeynep 'in  vtr ' sini  minicik de olsa yayınlarız''  dediler. Eve geldiğimde hepsini küçük prensesime aktardım çok mutlu oldu.  Ekip olarak muhteşemler. Siz sadece ekranın önünde Ezgi hanımı görüyorsunuz . Bu işin birde kamera arkası var. Ulaştırmadan ,kameramanına, fotoğrafçısından editörüne sırayla bütün ekibe çok teşekkür ederim. Sıcak karşılamaları, ilgi ve alakaları Herşey için teşekkürler. İyi ki o gün gitmişim Benim için çok güzel oldu KOSGEB başkan yardımcısı Dr Metin Şatır  bana kartını verdi özellikle benim de Kosgeb 'e başvurmamı tavsiye etti. Yanlış bildiklerimi, bilmediklerimi konuştuk. Kısacası benim için çok faydalı bir gün oldu....

2 yorum:

  1. Evet Funda hanım arşivden proğramı izledim, çok güzel bir çekim olmuş tebrik ederim. İnsanda azda olsa mutlaka bir heyecan oluyor, elinizde değil. )) Bu kadar tv çekimlerinden sonra inşallah birde sergi açarsınız ..Sevimli yeğeninizede sevgilerimi iletin :))

    YanıtlaSil
  2. Özden bey çok teşekkür ederim. Sizin çekiminizde de oldumu :) Sergi için görüşmelere başladım . Avm 'lerin bazıları stant, şövale temin ediyor, bazıları edemiyor. Bakalım kısmet olursa bir sergi de ben açıp sizin deneyimlerinize dayanarak fikirler armak isterim. Zeynep okula başladı. Ben eve gittiğimde o uyumuş oluyor ama ilk fırsatta sevgilerinizi ileteceğim teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...