Konuklarım

4 Haziran 2012 Pazartesi

Deryanın Dünyası

  Bu şirin köy meydanımı Deryanın dünyası programı için hazırlmıştım.  Samanlığı, çeşmesi, tavuk ve civcivleri, merdiveni ve çitleri derken tablomu tamamladım. Derya hanım tablomu çok beğendi. İçimden kendisine hediye etmek geldi. Derya hanımın o samimi tavrı ile  ''Ay Funda'cım sen sergi açacaksın ben bunu alamam '' demesine rağmen ben ısrar edince beni kırmadı.  Artık ahşap rölyef tablom Derya'nın Dünyası sütüdyosunda :))
  

12 yorum:

  1. Ama çok güzel,beğenilmeyecek gibi değil...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Ustalar bağanince daha da çok hoşuma gidiyor :))

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar zahmetli bir el sanatı olduğunu biliyorum çok emek vermişsiniz ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Mehtap hanım. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Funda hanım sizi canı gönülden tebrik ederim, Derya hanımın bu proğramı ve şahsen kendisi bizim gibi el emeği yapan kişileri proğramına çağırarak gerçekten büyük desteği oluyor. Hediye vererek büyük jest yapmışsınız, bende küçük bir minyatür piyano hediye etmiştim. Studyodaki orjinal piyanonun üzerinde hala duruyor:))Funda hanım başarılarınızın devamını diliyorum, durmak yok üretmeye devammm:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Özden Bey Çok teşekkür ederim. Gerçekten sizin gibi ustaların takdirini almak beni onurlandırıyor. Derya hanıma karşı zaten bir sempatim vardı , bu programdan sonra daha da arttı .Samimi tavırları, eğitici programı , kişiliği .... Derya hanıma ve ekibine hepimiz adına teşekkür ediyorum. Aslında piyanonun üzerinde ki minicik piyanoyu gördüm .Ve tahmin ettim. Ellerinize sağlık gerçekten çok beceriklisiniz.Asla durmak yok . Yeni çalışmam az kaldı bitirince yayınlayacağım. Yeni sergilerinizde görüşmek umuduyla hoşçakalın....

    YanıtlaSil
  7. Merhaba ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Rölyefler muhteşem elinize yüreğinize sağlık.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Tılsım Sanat Evi rica ederim. Bende size teşekkür ederim. Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  9. grazie mille Susanna Zanchi

    YanıtlaSil
  10. Tebrik ediyorum bende seni el emeğin çok güzel deryanın proğramına kardeşimde çıkmıştı kızıyla beraber..İşte izmirde olunca arkadaşlarımın sregilerine gidemiyorum..

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim .Evet keşke en azından sergi zamanı burada olabilseniz ve o muhteşem eserleri görebilseniz.Yine ziyaretinize geleceğim siteniz harika :))

    YanıtlaSil
  12. selam

    talebiniz üzerine blogunuzu hobiler kategorisine ekledik.. sipariş aldığınız için sorma gereği duydum çarşı bölümüne de koymamızı istermisiniz..?

    bir kontrol edip sayfanıza eklemek istediğiniz bir şey var mı sevinirim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...