Konuklarım

13 Nisan 2012 Cuma

Hilal Tv Emek Ağacı Programı Kamera Arkası

Size Hilal Tv kamera arkası görüntülerimizden bir kare yayınlamak istedim Solumda takı tasarım ustası Aslı hanım, Sağımda Süeda Bükey hanım ve Ahşap rölyef blogumdan tanıdığınız ben Funda Miral. 19 nisan saat 13:30 da sizlerle birlikte olmak umudu ile hoşçakalın :)))

6 yorum:

  1. Fundacım ayakta duranmı oturanmısınız? Komşumdan izlemek istiyorum bizde uydu yok.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Esencim ortadaki kırmızı bluzlu ben, siyah buluzlu arkadaşım Aslı hanım , sunucu ve yapımcımız Süeda hanım ise ayakta duruyor.Uydu bende de yok. Ama internetten de http://hilaltv.org yazdığında çıkan sayfadan canlı yayını seçersen seyrede bilirsin.Bakalım perşembe gününün yorumları ne olacak :))

    YanıtlaSil
  3. Acabo de descubrir tu bolog, me he hecho seguidora y voy a ver todas las cosas que tienes...Un beso

    YanıtlaSil
  4. Muchas gracias Maria Blanca
    . También compré el de seguimiento. Una vez más, a discutir. Desde Turquía con amor ...

    YanıtlaSil
  5. Şimdi programı izledim geldim. Gününü unutmamak için hergün bakıyordum bloğunuzdaki yazınıza hangi gündü diye. Çok güzeldi. Sizde çok hoş çıkmışsınız. Anlatımlarınız çok hoştu. Tablolarınızı zaten tanıyorduk. Herşey çok güzeldi. Aslı hanımın takıları da hoştu. Darısı bir başka programın başına:)

    YanıtlaSil
  6. İlk yorum Sarı Meleğimden geldi .Güzel yorumlar için çok teşekkür ederim :)) Sizlere konuk olmak çok güzeldi.Elimden geldiğince ahşap rölyefi ,minyatür objeleri, iç mekanda kullandığım figürleri ve yapılışlarını anlatmaya çalıştım.İnşallah darısı başka programlara :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...