Konuklarım

15 Eylül 2010 Çarşamba

3 Boyutlu Ahşap Rölyef Cami Nasıl yapılır ?

Veeeee tablomun son hali. Ben severek yaptım , umarım siz de zevkle seyredersiniz.....

8 yorum:

  1. çok beyendim son çalışmanızıda.Feshanede de bir eserinizi de beyeniyle izledim başarılarınızın devamını diliyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Esen hanım.Bende sizi izliyorum. çok şeker şeyler hazırlıyorsunuz. Sevgilerime....

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli bir çalışma olmuş ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler nükhet hanım sayfama yine bekliyorum...

    YanıtlaSil
  5. ben yeni görebildim. takip listeme düşmüyordu yazılarınız. şimdi düzelmiş şükür. çok nefiss olmuş. elleriniz kollarınız dert görmesin. ne kadar uğraştırıcı olduğuna eminim. benim bir yalı tablom kursta bir sezonumu almıştı. ayrıntı ayrıntı:) ama en çok sevdiğim tablolarımdan biridir. artık aramızda bir aşk doğdu tabi o kadar uzun süre vakit geçirince:))

    YanıtlaSil
  6. Bayildim bayildim cokkkkk ama cokkkk güzel. Ben böyle seyler yapabilsem kesin evim fölyef tablolarla dolardi :) duvarlar gözükmezdi tablolardan. lütfen ya detayli olarak anlatabilirmisiniz hangi boya kullaniyorsunuz yada nasil bir sey kullaniyorsunuz yaparken anlatabilirmisiniz fotograflarla birlikte acaba

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Sarı melek bir dönem sanırım hepimizin blog sitesinde sorun oldu. Belki o döneme denk gelmiştir.Hatta sadece benim siteme giriş yapamıyorum sanmış sizlerden ayrı düştüğüm için üzülmüştüm. tablom biraz uğraştım tabii . Şöyle 5 - 6 ay gibi. Hatta solda ki yelkenliyi yapmam tam 1 günümü almıştı :))) Tahmin edebiliyorum sizi ve tablonuzun arasındaki sevgiyi. E o kadar zaman geçirince normal değilmi :))

    YanıtlaSil
  8. Sevgili neslice çok teşekkür ederim.r Rölyef öyle bir hobi ki her gördüğünüz tabloyu yapmak istiyorsunuz. En azından ben öyleyim. Daha sonra yaptığım tablolarımdan birini daha deteylı anlatmaya çalışırım .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...