Konuklarım

11 Mayıs 2012 Cuma

Tv Çekimim İçin Hazırladığım Sokak Çalışmam

     Evimiz biraz tadilat istiyor . Bakarmısınız duvarın sıvası dökülmüş, tuğlası görünüyor. Sokağımızın restorasyona ihtiyacı var  :)) 
    İsterseniz biraz ahşap rölyef tablomu nasıl yaptığımı anlatmaya devam edeyim .Evimizin duvarını yaparken daha doğal olsun diye alçıyı fırça yardımı ile tampon yaparak sürdüm. Kuruduktan sonra tuğla görünümünü verdim . En son olarak da özel kar malzemesini tutkal yardımı ile duvarlara, yollara ,çatılara ,ağaçların üzerine yapıştırdım. 
   Evet ben sizlerle tablomu paylaştım sanırım sizlerde  o değerli yorumlarınızı benden esirgemezsiniz.

4 yorum:

  1. İzlerken de bayılmıştım zaten:) Ama çok uzaktan anlaşılamadı ayrıntıları. Şimdi yakından görünce sevindim. Zaten rölyefte kar manzarasına bayılıyorum. Hiç yapmadığım için içimde uktedir. Ama bir tane mutlaka yapıcam kar manzarası. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Sarı Melek. Kar manzarası bence de çok güzel. İçinde ukte kalmasın mutlaka denemelisin .Sabırsızlıkla yaptığın eseri bekleyeceğim . Sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık yazı hissetmeye başladığımız bu günlerde o eski kış akşamlarını anımsattınız bana. Üretmek ne güzel değil mi ? insan yaparken adeta yaşıyor yaptığı mekanı bu duygu bile yeter. Bir süre uzak kalmıştım bloğumdan şimdi şimdi geri dönüp dolaşıyorum dostları . Geç gördüm ama beğendim tekrar elinize meğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim miniamania . Nerede o eski güzel kış akşamları ! hele İstanbul'da. Biraz kar yağıyor arkasından eriyip çamur oluyor. Ben de tablomda o kış manzarasını tekrar yaşatayım dedim. Blogunuzdan ayrı kalmayın , bizleri de yaptığınız o güzelliklerden mahrum etmeyin lütfen. Ziyaretinize geleceğim. ...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...