Konuklarım

16 Haziran 2009 Salı

Ahşap Rölyef Sokak Çalışması Nasıl Yapılır

     Burada resim üzerinden kalıplarını çıkardığım evlerin kasaya yerleştirilmeden önceki halini görüyorsunuz. Evlerimi karton üzerine çizdikten sonra pencerelerini ve kapılarını oydum.Kaplama ile duvarlarını döşedim. Asitat ile camlarını yapıp perdelerini yapıştırdım.

       Mukavvadan hazırladıklarımda ise kalıp çıkardıktan sonra önce boyayı çok çekmesin diye tutkalladım. Ardından pencereler ve kapılarını hazırladım. Artık sıra kasa içine yerleştirmeye geldi.

7 yorum:

  1. Rölyefe bende çok ilgi duyuyorum fakat şuan 15 aylık olan minik kızım bu tarz uğraşlara şimdilik müsaade etmiyor! Kendide yapmak istediğinden... En uygun zamanda bende başlayacağım inşaAllah...

    YanıtlaSil
  2. Allah bağışlasın.Bence de en kısa zamanda rölyefe başlamalısınız. Hem çok keyifli hem de dinlendiriyor :))

    YanıtlaSil
  3. ablam bu şahane bir blog ve sen bilgilerini hiç esirgemeden ne kadar güzel paylaşıyorsun..inan ki hayranlıkla okuyorum şu an..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Figen ablam utandırdın beni. Sanki sen aynı şeyi yapmıyor musun :) Bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak hoşuma gidiyor. Böylelikle kursa gidemeyen dostlarda kendi çabaları ile bişeyler denemiş oluyorlar. Sevgilerimle ...

    YanıtlaSil
  5. bir bay olmama rağmen büyük bir zevkle izledim yaptıklarınızı gerçekten çok başarılı ellerinize emeklerinize sağlık. Benimde merakım var bu tip şeylere öğrenebilirmiyim bilmiyorum ama çok büyük hayranlık bıraktı bende yaptıklarınız. Allah elinize gözünüze sağlık sıhhat versin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Beğenmeniz ve bunu yazıya dökmeniz beni çok mutlu etti. Eğer içinizde merak varsa elbette yapa bilirsiniz. Yeter ki isteyin. Allah razı olsun. Amiiin :))

      Sil
  6. merhaba , tablolarinizi hayrinlikla bakiyor inceliyorum elinize yureginize saglik.sergi acacakmisiniz 2014 yilinda? eger acacaksaniz tahminin hangi aylarda .bukadar detayli sormamin nedeni yurt disindayim ve ahsap rølyef i sadece sizlerin sayfasindan takip edebiliyorum yapmaya calisiyorumda kendimce ama hicbir ahsap rølyef calismasi gørmedigimden merakta ediyorum acikcasi nette super gørunenin gercegi nasildir kimbilir diye bu yuzdende serginizi gørebilmeyi cok istiyorum.tarih hakkinda az cok bilgim olursa serginizi gørebilmek icin Turkiye ye gelebilmeyi cok istiyorum ( malum cocuk ve es sorumlulugu var simdiden øgrenirsem cok daha rahat planlarim :) )

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...